Zaterdag 29 oktober bij de thuiswedstrijd van CDW 1 was Thomas Jansen de gelukkige, de pupil van de week. Thomas acteert in CDW JO10-3 en is van dit team de doelman, helaas voor hem en zijn teamgenoten hebben zij deze dag geen wedstrijd hoeven spelen. JO 10-3 speelt in een poule die na 7 wedstrijden is afgerond om daarna in een andere poule te worden ingedeeld.

Zaterdag 5 november gaan zij daarmee aanvangen, jongens ….. de wedstrijd van de week fotoreportage houden jullie van mij te goed !

Bij de warming-up van het 1e heeft Thomas zijn collega keeper Ibi goed voorbereid op de wedstrijd tegen sv Meerkerk 1, want Ibi heeft vooral in de laatste minuten van de 2e helft prachtige en vooral belangrijke reddingen moeten verrichten. Ik ben ervan overtuigd dat dit mede tot stand is gekomen door Thomas Jansen.

Thomas vertelde na afloop van de middag vullend programma dat hij had genoten van zijn rol als pupil van de week. Nou Thomas vinden wij van CDW leuk om te horen.
Succes met jouw voetbalwedstrijden.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*