Eindstand sponsoractie

Door Sander van Loon op om

Beste CDW’ers,

De eindstand wat betreft de sponsor actie is bekend!

Deze week is er voor een bedrag van € 1119,40,- gedoneerd. Dat is inclusief het mooie bedrag van € 250,- namens de familie Barte en ruim € 300,- ingezameld door Guus Berghuis (JO11-1). Top gedaan!

Aan individuele donaties is er een bedrag van in totaal € 3287,10,- binnengekomen.

In totaal (inclusief sponsoring door bedrijven, families en de vrienden van CDW) is er een bedrag van € 6787,10,- opgehaald.

Dat is een prachtig bedrag en daarmee een zeer geslaagde sponsor actie. Bij deze willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie resultaat enorm bedanken. In het bijzonder iedereen die op persoonlijke titel een donatie heeft gedaan, bedrijven die een bijdrage hebben geleverd, de familie Barte die een goal voor haar rekening neemt en de vrienden van CDW die een prachtig bedrag hebben gedoneerd. Daarnaast speciale dank aan de teams en spelers die enorm hun best hebben gedaan om geld in te zamelen. Sommige teams hebben enorme bedragen bij elkaar gespaard. Echt top!

Met dit prachtige eindresultaat gaan we nieuwe goals aanschaffen. Er is al wat voorwerk gedaan. Nu de opbrengst bekend is, kunnen we concreet acties ondernemen. Dat willen we op korte termijn doen maar wel zorgvuldig. Zodra er nieuws is over het nieuwe materiaal, melden we dat uiteraard.

Met sportieve groet,

“De sponsorloop organisatie”

Jasper Drijver
Stephan de Graaff
Fabian ten Broeke
Frank Warmerdam
Remco Kuiper


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*