09-02-2019: De Musketiers JO13-1 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Duke.

Vandaag moesten we het zonder coach Leon doen, hij was geveld door de griep. Helmut mocht vandaag de coaching voor zijn rekening nemen.

Na een goede warming-up en een tactische bespreking begonnen we aan de wedstrijd.

1e helft.

Na 6 minuten krijgen we al het eerste tegen doelpunt omdat er slecht verdedigd werd.

Enkele minuten later viel de 2-0 uit een corner.

Daarna speelde we met tien man, omdat Thijs een onhandige tackel maakte en commentaar op de scheids had gegeven. Nog voor de rust kwam de 3-0 op het scorebord wederom  door een onhandige fout.

2de helft.

Na een donderspeech van coach Helmut begonnen we aan de tweede helft en gingen we er weer vol tegenaan.

We kwamen eerst nog uit een corner 4-0 achter, maar daarna was het onze beurt.

Leonard maakte de  4-1 en niet veel later maakte Thijs de 4-2 allebei mooie acties.

Musketiers maakte nog de 5-2 en floot de scheids voor het einde van de wedstrijd.

Einduitslag: 5 – 2