09-03-2019: Vriendenschaar JO13-1 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Jayden.

Het is weer een vroege wedstrijd deze week. Om 7.30 verzamelen we bij een koud CDW.

Om 8.30 klinkt het start sein in Culemborg. We komen al vrij snel op voorsprong door Floris die de bal vanaf de rechterkant van het strafschop gebied in de linker onder hoek schiet 0-1. In het midden van de eerste helft kon Jayden de bal onderscheppen door gerommel in de verdediging  van vriendenschaar en steekt hem door naar Thijs die scoort in de linker onder hoek 0-2. Aan het eind van de 1e helft komt vriendenschaar op 1-2 door een eigen goal van Leonard.

In de tweede helft wordt er veel op bal bezit gespeeld en er wordt niet meer gescoord. Cdw wint met 1-2!

Einduitslag: 1 – 2