11-5-2019: De Merino's JO13-1 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Zaterdag 11 mei speelde CDW JO13-2 in Veenendaal tegen de Merino’s JO13-1. Nog drie wedstrijden en dat zit de competitie er weer op.

In deze najaarscompetitie staat de JO13-2 in de top en doen de jongens het goed.

Het eerste kwartier van de eerste helft kwam de Merino’s er niet aan te pas. CDW speelde goed en had een aantal kansen (Thijs, Jelle) waar wel een doelpunt uit had kunnen komen. Helaas stond het vizier onscherp en werd er te snel en onnauwkeurig geschoten. Moet wel gezegd worden dat de beste speler van de Merino’s de keeper was. Na het eerste kwartier schoot Jayden nog in het zijnet en schoot David de bal op de lat.

In dat laatste kwartier van de eerste helft kreeg de Merino’s een tweetal kansen die beide werden omgezet tot een doelpunt. Dus tegen de verhouding in staat CDW met rust met 2-0 achter.

De tweede helft wordt een kopie van de eerste helft. CDW is de bovenliggende partij met zo nu en dan een uitval van de Merino’s. Er zijn nog kansen voor Thijs, Jayden en David. Halverwege de tweede helft schiet Jayden de 2-1 op het bord. CDW probeert nog de gelijkmaker te scoren. maar dat lukt helaas niet.

Ondanks het goede spel verliest CDW de wedstrijd; jammer!

Einduitslag 2 – 1.