13-04-2019: VRC JO13-3 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Chaib.

Op 13 april jl stond de wedstrijd tegen VRC in en tegen Veenendaal op het programma. En niet onbelangrijk bij winst hebben we de 2de plaats steviger in handen. Wedstrijd ging redelijk gelijk op, waarin veel strijd en bij vlagen ook mooi voetbal te zien was, van beide elftallen. 1ste helft was VRC iets de betere partij, we kwamen dan ook na 20 minuten spelen op een 2-0 achterstand. In de 2de helft pakte CDW de draad weer op met heel veel kansen, de eerste werd al gauw benut door Thijs 2-1. De 2-2 volgde na 10 minuten, ook door Thijs. Het leek erop dat we de winst naar ons toe konden trekken, en dit vermoeden klopte ook. Jason tikte prachtig de 2-3 in via de paal.

Helaas hebben we een steekje laten vallen in de laatste minuten en scoorde VRC de 3-3. Hoop dat de jongens goed uitgerust zijn in de meivakantie en genoeg energie hebben om de volgende wedstrijd te winnen. Deze is 11 mei tegen de Merino’s ook in Veenendaal! Dus je kan spreken van revanche.

Einduitslag: 3 – 3