13-10-2018: Bunnik JO13-1 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Lars.

Het is heerlijk weer. Ons team krijgt de bal uit. Het belooft een lastige wedstrijd te worden. Al snel volgt een tegendoelpunt, maar we geven niet op. Jens staat op doel in plaats van Joey. Hij heeft regelmatig goeie reddingen. Hij doet het echt heel erg goed. Jayden heeft een paar mooie acties maar helaas leidt dat in het begin van de wedstrijd niet tot een doelpunt.

Onze jongens proberen het wel maar de tegenstanders zijn gewoon te sterk. We gaan al met een behoorlijke achterstand (7-0) de rust in. Oei oei oei, in de tweede helft lopen we toch wel heel erg achter. Eerlijk is eerlijk de tegenstander is te sterk, maar de jongens laten de hoofden niet al te veel hangen. En dat blijkt als Jayden scoort in de tweede helft. Een fantastische bal vanaf de 16 meter lijn.

Het is niet anders, we moeten de meerdere erkennen in de tegenstander. De einduitslag: 15-1. We houden de moed erin. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Einduitslag: 15 – 1