22-09-2018: Jonathan JO13-3 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Joey.

Zaterdagochtend 22 september was het al heel vroeg verzamelen, al om 8.15 uur, iedereen had er zin in. Het was gelukkig droog. Het team was bijna compleet. Op naar Zeist. Daar aankomende kregen we te horen dat we op het veld van Patria moesten spelen. Om half 10 was de aftrap.

Na 20 minuten viel het eerste doelpunt, helaas voor Jonathan. Wij hadden in de eerste helft goede kansen, maar helaas lukte het niet helemaal. Jonathan was aan de betere hand.

In de tweede helft gingen we er helemaal voor. Al snel was het 1-1, doelpunt van Thijs en even later 1-2, doelpunt van Leonard. Helaas scoorde Jonathan daarna ook nog een puntje. Maar de tweede helft was zeker voor ons….we hebben echt fijn gevoetbald.

Einduitslag: 2 – 2