25-05-2019: SVF JO13-1 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Zaterdag 25 mei werd de laatste competitie wedstrijd voor de JO13-2 in en tegen onze buren uit Cothen gespeeld. SVF is en blijft altijd een tegenstander om in de gaten te houden. Tegen CDW kunnen en willen de spelers van SVF altijd wat extra geven. Ook vandaag een gretig SVF die ook graag hun laatste wedstrijd winnend wil afsluiten. Maar, CDW JO13-2 is ook gebrand om een goed resultaat tegen SVF, mede het feit dat een oud teamgenoot en klasgenoten bij SVF voetballen.

Vandaag waren Duke en Rida niet aanwezig. Hun vervangers Pepijn en Luuk. Na een lange warming up waren de jongens klaar om af te trappen op het hoofdveld van SVF. De eerste tien minuten was het nog even aftasten, maar na het eerste doelpunt van CDW door Jelle, die goed werd aangespeeld David en Thijs, was het CDW dat het spel dicteerde. Voor rust werden er nog drie doelpunten gescoord: 0 – 2 door Jayden; 0 – 3 Thijs en de 0 – 4 door Pepijn.

Na de rust eenzelfde wedstrijdbeeld als voor de rust. CDW was vandaag een maatje te groot voor SVF; veel mogelijkheden alleen geen doelpunten. Dat laatste veranderde toen Job linksbuiten ging voetballen en zijn eerste kans direct snoeihard in de korte hoek van de keeper schoot (0 – 5). Aansluitend kreeg CDW nog een penalty (overtreding op David) die helaas door Thijs veel te zacht werd ingeschoten ☹. Het slot akkoord was voor Jayden die de 0 – 6 aantekende.

Een mooie afsluitende wedstrijd voor CDW JO13-2 waar het team in de voorjaarscompetitie de vierde plaats heeft behaald. Nu nog het eigen CDW toernooi op zaterdag 15 juni en dan zit het voetbalseizoen er al weer op!

Einduitslag: 0 – 6http://