CDW 2 wint van Geinoord

Door Sander van Loon op om

Na een ongelukkig puntverlies vorige week in de laatste minuut was vandaag Geinoord Nieuwegein 2 de volgende tegenstander. Een ploeg met veel gewicht in de schaal bleek wel. Vanaf het begin nam CDW het heft in handen en zette de tegenstander onder druk. Een paar geweldige lange ballen van Huis stichtten al direct gevaar maar de afronding liet nog wat te wensen over. Halverwege de 1e helft volgde dan toch de voorsprong, uit een corner van Thijs tikte Bryan koeltjes binnen. Helaas 1 van zijn laatste wapenfeiten. Door een blessure moest Bryan vervangen worden door DJ PIEP. De altijd gevaarlijke Floris krulde in de 40e minuut de bal alla Robben schitterend binnen. Rust derhalve  dik verdient 2 – 0.

In de rust wissel Stan voor Jeffrey en bleef CDW oppermachtig. Uit een diepe bal scoorde Stan de 3 tegen 0 en was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Een geweldige aanval werd door Sem prima afgerond. Daarna was er de lang verwachtte terugkeer van Benjamin een feit. Goed ook hem weer terug te zien op het veld.  Daarna nog wat wissels, de altijd bereid willige Gio Douwes voor Floris en Michiel Wiersma voor Ryan. Dat de tegenstander ook nog een keer scoorde was alleen van belang voor de statistiek.

Ook op dit niveau voelt het team zich prima thuis. Bekijk hieronder de fotoreportage die van deze wedstrijd gemaakt is: