Op zaterdag 26 mei moesten we spelen tegen Soest SO. We begonnen wat later dan gepland en miste nog 3 meiden die onderweg waren.

Het fluitsignaal ging en we gingen er gelijk voor. ook al was soest veel aan onze kant lieten we het er niet bij zitten. De 0-1 in de rechterhoek word gemaakt door Marije! Helaas net voor de rust komt soest met een goal en gaan we 1-1 de rust in.

De tweede helft gingen we er weer vol voor. De 3 meiden waren er ondertussen ook bij en Lisa W gaf gelijk een voorzet op Samira die de bal erin schiet. 1-2! Na wat rommelen achterin valt dan ook snel weer de 2-2. In een actie van Wieke wordt ze in de 16 onderuit gehaald, dat leverde wel een penalty op! Samira legt de bal op de stip en schiet hem erin. 2-3! Helaas na een overtreding krijgt soest een vrije trap en schieten ze hem erin. 3-3. Maar dan in de laatste 2 minuten maakt Lisa R dan toch echt de 3-4!

Meiden ik ben trots op jullie!
Iris


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*