Voorbeschouwing CDW 1 – CJVV 1

Door Sander van Loon op om

Zaterdag speelt CDW de zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen CJVV. De Amersfoorters staan op plaats 9 met 1 punt en 1 wedstrijd meer dan CDW en zijn net als de Wijkenaren op jacht naar plaats 8, die aan het einde van het seizoen de veilige haven is. 

De uitwedstrijd werd door CDW met 1-3 gewonnen. Na een 1-0 ruststand scoorden Bryan van Engelen, Ingmar de Wit en Jeff Zichterman, maar van enige onderschatting mag zaterdag geen sprake zijn. Afgelopen zaterdag zag CDW zijn uitwedstrijd tegen OVC afgelast worden en verraste CJVV met een punt tegen aankomende kampioen Woudenberg. 

Trainer Alvin Veldhuizen mist de nog altijd geblesseerde Erman Kurt en ook Eren Kurt is geblesseerd. Daarentegen keren Gijs Klaassens, Ingmar de Wit en keeper Michael Nieuwenhuizen weer terug en is er het volste vertrouwen dat de 3 punten zaterdag in Wijk blijven. Om het team een extra boost te geven is de selectie door onze sponsor Café Restaurant De Engel uitgenodigd voor een lunch… de selectie en begeleiding bedankt Joost Vernooij dan ook hiervoor!

CDW weet zich zaterdag gesteund door Team van de Week JO8-4 en de Pupil van de Week is Lars Optekamp. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Gildeslager Mulder en voor de Man of The Match ligt er wederom een bon klaar van restaurant ’t Veerhuys: alle ingrediënten voor een goed resultaat!

De wedstrijd vangt aan om 14.30uur.