Voorbeschouwing CDW-Veensche Boys

Door Sander van Loon op om

Afgelopen zaterdag ging de uitwedstrijd van CDW tegen Lunteren na een 0-0 ruststand met 4-0 verloren. In een tiental minuten sloeg de thuisploeg toe, waardoor de mannen van trainer Alvin Veldhuizen met lege handen huiswaarts keerden en zakten naar plaats 9.

Zaterdag komt de nummer 4, Veensche Boys, op bezoek. De uitwedstrijd ging met 3-1 verloren maar wie die wedstrijd bijgewoond heeft, zal het erover eens zijn dat het toen lange tijd gelijk opging. Het verschil zit hem vaak in de 90 minuten concentratie en het omzetten van mogelijkheden naar kansen/doelpunten. De bezoekers wonnen afgelopen zaterdag met 3-0 van koploper Woudenberg en komen dus met veel vertrouwen naar Wijk bij Duurstede. De Wijkenaren zullen er op hun beurt alles aan doen om de 3 punten in huis te houden en zo na afloop met een glimlach “het Foute CDW feest” bij te wonen.

De ploeg zal zich zaterdag in ieder geval gesteund voelen door Team van de Week JO11-2 en Pupil van de Week Izanne van de Pol. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Café ’t Hoff en voor de Man of The Match ligt er weer een bon klaar van Restaurant ’t VeerHuys.

Aanvang wedstrijd 14.30u.