CDW geeft proeftraining voor mini’s van 4 t/m 6 jaar

Door Sander van Loon op om

Vanaf zaterdag 20 augustus start CDW weer met voetbal voor de allerkleinsten: de Mini’s. Alle beginnende voetballertjes (meisjes en jongens) van 4 t/m 6 jaar, zijn van harte welkom.

Elke zaterdagochtend van 10:00-11:00 uur en woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur (onder voorbehoud) is er training speciaal voor mini’s met als belangrijkste uitgangspunt: Plezier! Onder begeleiding van een groep enthousiaste trainers wordt er op een speelse maar toch leerzame manier getraind en gespeeld. Onze pannakooi wordt wekelijks omgetoverd in een speeltuin waarin het voetballen centraal staat. Het minivoetbal staat in het teken van lekker met de bal bezig zijn, dribbelen, proberen wat doelpunten te maken en iedere training wordt afgesloten met een wedstrijdje. Kortom veel bewegen, sportief plezier met elkaar, lekker actief zijn en leren omgaan met winst en verlies, blijdschap en teleurstelling. We starten met simpele oefeningen om zo een goede basis te leggen en om te leren dat voetbal in teamverband wordt gespeeld. Ook wordt er tijdens de trainingen op een speelse manier uitgelegd wat de spelregels zijn. Dit alles met de bedoeling dat de minipupillen zich lekker voelen in een voetbalshirt en de overgang naar de JO8-Jeugd te vergemakkelijken.

Nieuwe kinderen kunnen eerst een paar keer proeftrainen. U kunt uw kind 3 weken mee laten trainen en vervolgens besluiten om eventueel door te gaan en lid te worden van CDW. Van te voren aanmelden is wel gewenst, zodat we rekening kunnen houden met nieuwe kinderen in de groep.

Wilt uw kind kennis maken met het voetbalspel? Aarzel niet en meld hem / haar aan via tc-mini@cdw.nl

 

[flickr_set id=”72157670615549425″]


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*