Teamindeling seizoen 2020-2021

Door Sander van Loon op om

Het seizoen 2019-2020 is afgelopen. Een bijzonder seizoen met een vreemd einde. Maar er is gelukkig ook weer een nieuw seizoen in aantocht. Graag willen we u net als een aantal weken geleden nader informeren over onze stappen naar dit nieuwe seizoen. In de afgelopen weken hebben we ter voorbereiding met elkaar het zogenaamde pré-seizoen gedraaid. In dit voorseizoen trainden de spelers wekelijks met hun nieuwe voorlopige teams.

Tijdens het voorseizoen hebben de trainers de spelers (nogmaals) bekeken, zodat er uiteindelijk een weloverwogen teamsamenstelling kan/kon worden gemaakt. Het is altijd wel een behoorlijke klus en een hele puzzel voor de TC en de (hoofdgroep)trainers om het voor iedereen zo veel mogelijk naar tevredenheid te organiseren. De TC tracht elke speler namelijk in te delen op het passende aansluitende voetbalniveau waar hij of zij zich lekker thuis voelt en goed kan meekomen met voldoende uitdaging.

En dan de indeling zelf. Hierbij maken we bekend welke teamsamenstellingen het zijn geworden. De indeling kunt u inzien door bijgevoegd document te openen (zie bijlage onderaan bericht). Voor vragen over de teamindeling kan er contact opgenomen worden met onze TC. Dit kan via het sturen van een mail naar TC@cdw.nl. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens een hiervoor speciaal ingesteld spreekuur, te weten aanstaande dinsdag 14 juli vanaf 20.00 uur. Graag wel even van tevoren aangeven via de mail TC@cdw.nl. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Bedankt en alvast heel veel voetbalplezier gewenst in het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,
De TC van CDW

Teamindeling 2020-2021

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*