Voetbal Techniek School vanaf 8 september bij CDW

Door Sander van Loon op om

Voetbal Techniek School vanaf 8 september bij CDW

De Voetbal Techniek School is op dit moment intensief bezig met training, coaching en begeleiding van jeugdtrainers en jeugdspelers in de regio Utrecht.

Met veel enthousiasme wordt er door de Voetbal Techniek School samen gewerkt met de clubs aan de jeugdopleiding. Enthousiaste TC en trainers steken veel energie in opleiding en materiaal.

Onze ambitie is dé jeugdopleider van de regio te worden en daarom is er de afgelopen maanden geïnvesteerd in het neerzetten van een stevig fundament voor de komende seizoenen. De basis van een mooie voetballoopbaan wordt namelijk in de beginjaren neergelegd. Het credo “de jeugd heeft de toekomst” is een mooie uitdaging en verantwoording voor iedere club! Jonge spelers kunnen zo doorgroeien naar goed opgeleide en volwassen spelers die in de toekomst het verschil gaan maken.

Praktische informatie techniektrainingen

In september 2016 gaat de Voetbal Techniek School starten met de nieuwe techniekcursus op de velden van CDW. Twee wekelijks kun je op donderdag tussen 16.15 en 17.45 uur werken aan je techniek onder leiding van Maurice Pot en de trainers van de Voetbal Techniek School. Deze lessen zijn voor iedereen, het maakt niet uit bij welke club je speelt en hoe oud je bent. Deze cursus is namelijk bedoeld voor alle voetballers die willen werken aan hun voetbalvaardigheden.

In 10 lessen doorlopen de deelnemers de verschillende voetbaltechnieken en er wordt dus niet alleen gewerkt aan de techniek maar ook aan motoriek, mentaliteit en fysiek! Spelers worden verder in kleine groepjes en op leeftijd en niveau ingedeeld, zodat ze van elkaar kunnen leren en zich aan elkaar kunnen optrekken. Het lesgeld bedraagt € 100,- voor 10 trainingen van 90 minuten.

Keepers worden ook van harte uitgenodigd om zich op te geven voor de trainingen. De Voetbal Techniek School werkt samen met Keepersschool Klemvast en ook met de clubs zelf.

Wil je eerst een keer uitproberen of het wat voor je is?

Op donderdag 8 september 2016 is er vanaf 16.15 uur een gratis proefles!

 

Voor meer informatie  en/of  aanmelden kijk op de site www.vtsl.nl of mail naar info@vtsl.nl


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*