Vrijwilligers

Zonder leden geen vereniging, zonder vrijwilligers geen voetbal!

CDW is een “voetbalclub”, daar wordt dus gevoetbald!
Maar CDW is ook een vereniging, waarin de leden gemeenschappelijk moeten zorgen voor de uitvoering van alle taken, die bij het runnen en de ontwikkeling van een vereniging komen kijken!

Vrijwilligers van harte welkom!
Iedereen die vrijwilligerswerk binnen de vereniging CDW zou willen verrichten nodigen wij van harte uit om contact met ons op te nemen, via het mailadres vrijwilligers@cdw.nl

We willen hiermee bereiken dat elk team kan voetballen in een plezierige ambiance en houden we het met elkaar betaalbaar! Het volgende filmpje maakt het belang van een vereniging zijn nog duidelijker.

Vervullen taakplicht
Alle CDW-leden zijn verplicht om uiterlijk voor 1 september hun Inschrijving vrijwilligersbijdrage/taakplicht en update ledengegevens te doen. Vul de het formulier in door op de onderstaande knop te klikken.

Klik hier

In juni 2011 heeft de Algemene Ledenvergadering van sv CDW besloten, dat alle spelende leden van 18 jaar resp. van jongere spelende leden hun ouder/verzorger/een ander, een actieve bijdrage dienen te leveren aan de uitvoerende taken binnen onze vereniging door vrijwillig gedurende minimaal 8 uur per seizoen verenigingstaken uit te voeren. Mocht men niet in staat zijn aan de taakplicht te kunnen voldoen dan zal men een extra contributie van € 75,00 verschuldigd zijn en wordt automatisch geïncasseerd.

Lees hier meer over de taakplicht