CDW 1 versus OUD CDW 1 en nieuwjaarsreceptie

Gezellige nieuwjaarsborrel na enerverende wedstrijd

Gister vond traditioneel de 'oud-CDW tegen nieuw-CDW' wedstrijd plaats. Na een 0-1 voorsprong voor de oud-selectiespelers, wist het huidige eerste de wedstrijd toch nog om te buigen naar een 2-1 eindstand. Een mooie pot die er soms best fysiek – doch sportief - aan toe ging en waarbij de 'oudjes' soms niet onderdeden voor de huidige selectie.

Na de wedstrijd was het tijd voor de goedbezochte nieuwsjaarsborrel. Na een korte aftrap van voorzitter Ronald Elders – waarbij hij kort het afgelopen jaar evalueerde en even stil stond bij het komende jaar – was het tijd een glas bubbels te heffen op 2023.

Na de toost werden de winnaars van de Grote Clubactie gehuldigd. Dit jaar werd een recordbedrag van ruim 6.100 euro opgehaald voor de club en er zat een aantal echte topverkopers bij:

  1. Axel Drijver (O12-1) – 127 loten
  2. Luca Saracino O10-3) – 124 loten
  3. Milan Huisman (O13-2) – 112 loten
  4. Jan Gajewski (O11-1) - 67 loten
  5. Youp Bok (O11-1) - 66 loten

De top-5 ging met mooie prijzen naar huis, waaronder een Intertoys bon, kaartjes voor FC Utrecht, een bidon met snoep en patatbonnen. Het winnende team, met maar liefst 240 verkochte loten, was JO12-1. Alle verkopers met 25 of meer verkochte loten kregen een officiële medaille. Allemaal gefeliciteerd en nogmaals bedankt!

Onder het genot van bitterballen, bier en prosecco werd het nog een gezellige avond. CDW bedankt iedereen voor hun komst en wenst alle leden nogmaals een sportief 2023 toe!