Contributie

Het verenigingsjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een seizoen. Je kunt dan een volledig seizoen trainen, wedstrijden spelen en meedoen aan toernooien en andere evenementen.

Daarnaast ben je automatisch lid van de KNVB en als zodanig via een collectieve aanvullende ongevallen- en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tijdens alle clubactiviteiten.

Je bent als lid contributie verschuldigd voor een heel seizoen. Dit geldt ook als deze in termijnen wordt betaald.

Voor het innen van de contributie gaat CDW vanaf seizoen 2023/2024 de samenwerking aan met NIKKI. Lees hier de aankondiging.

Bekijk hier de prijslijst (PDF)

Niet tijdig betalen

Het kan voorkomen dat er problemen zijn bij het tijdig betalen van de contributie. Geef dit van tevoren aan: soms kunnen we in overleg een oplossing bedenken.

Leden die niet aan hun contributieverplichtingen hebben voldaan zijn uitgesloten van alle clubactiviteiten. Zij zullen door de ledenadministratie op een wachtlijst worden geplaatst, totdat betaling heeft plaatsgevonden. Aan het einde van het seizoen wordt het lidmaatschap als beëindigd beschouwd.