CDW gaat nat tegen Woudenberg

Na een ruststand van 0-0 wist Woudenberg in de tweede helft genadeloos toe te slaan tegen een CDW dat de tweede helft niet thuis gaf. Uiteindelijk ging Woudenberg met een 0-3 zege naar huis en heeft CDW nog aardig wat werk aan de winkel.

Het regent al de hele dag maar dat mag de pret niet drukken voor de JO8-1 en JO8-2, want samen met Pupil van de Week Finn van der Meer mogen zij het veld op. Finn mag ook de aftrap nemen en ze hebben zo een geweldige middag. CDW begint goed aan de wedstrijd, al is al snel duidelijk dat Woudenberg iets de overhand heeft. In de 8e minuut is de eerste mogelijkheid voor CDW uit een corner en Kjeld van der Sanden schiet in de 13e minuut vanaf randje 16 net naast. Dit is ook meteen het laatste wapenfeit van de eerste helft van CDW-kant. In de 17e minuut weet keeper Michael Nieuwenhuizen een 1-op-1 onschadelijk te maken en in respectievelijk minuut 31 en 33 gaat een vrije schietkans en kopkans net naast. Zo gaan we rusten met een 0-0 stand.

Na de rust zijn de intenties van Woudenberg duidelijk en ze drukken nu wel door. Gaat in de 47e minuut nog een vrije schietkans net naast, in de 48e minuut weet de opgekomen linksback de nr 8 van Woudenberg te vinden die de bal vanaf de 16 binnen schiet 0-1. CDW moet nu uit zijn schulp komen en in de 51e minuut is het Eren Kurt die zijn schot in de handen van de keeper ziet belanden. Balverlies achterin leidt dan de 0-2 in en CDW speelt een verloren wedstrijd. Vanuit een goed opgezette derde man situatie wordt Kjeld zijn schot op 5 meter geblokt en ook Thijs Wiegers zijn schot treft geen doel. Woudenberg is doeltreffender en de spits weet in de 65e minuut de 0-3 in de kruising te schieten en gooit de wedstrijd definitief op slot. Michael en verdediger Bryan van Engelen (bal van de lijn) voorkomen een grotere nederlaag.

Helaas, het was al een troosteloze middag wat het weer betreft en dan komt dit verlies ook nog eens hard aan. Of CDW nu van een titelkandidaat verloren heeft, zal de komende weken blijken maar in ieder geval was Woudenberg echt een maatje te groot uiteindelijk. Volgende week de uitwedstrijd tegen Delta Sports dat haar eerste wedstrijd uit tegen Lunteren met 3-2 verloren zag gaan.

We bedanken de JO8-1 en JO8-2 en alle supporters voor hun steun en Van Mossel Renault voor het sponsoren van de wedstrijdbal. De waardebon van Restaurant 't VeerHuys ging naar Theo van Beek, wat inhoudt dat het dus de volgende keer echt beter moet ;-)

Opstelling CDW: Nieuwenhuizen, el Makrini (van Engelen), Wilson, Stooker, Lakerveld, van der Sanden, Wiegers, Erman Kurt (Breed), Zichterman (Klaassens), Eren Kurt, de Wit (Dore Aminata)