CDW JO 11-3 JM, 20 nov’21. CDW vs ’t Goy

Vandaag een leuke pot tegen t' Goy, we gaan lekker van start er volgen wat leuke acties over en weer maar de tegenstander is toch wat sneller in het spel dan CDW. Na een leuke actie van Dante langs de zijlijn door naar Olle, die wordt goed onder druk gezet door de tegenstander waardoor hij de bal verliest, de tegenstander vervolgt het spel met een diepe bal deze kan vrij de bal aannemen en speelt hem naar zijn medespeler en daar is de 0-1. CDW trapt af en gaat voor de gelijkmaker, waar wederom het goede druk zetten van de tegenstander komen zij weer aan de bal en weer de diepe bal naar voren voor hun en ze slepen hier een corner uit, deze wordt goed genomen en verdwijnt in de kluts achter de keeper in de korte hoek 0-2. CDW trapt weer af en gaan weer voor de aanval opzoek naar Olle, die krijgt na een mooie actie van de verdedigers de bal, maar door goed verdedigen verliest hij de bal en werken de verdedigers hem weer weg richting de voorhoede. Maar Dean was ze te slim af en pikte de bal op en met de bal aan de voet gaat Dean naar voren en komt met een afstandsschot en deze gaat net naast. Daarna wederom langs de zijlijn een lange bal van Mathijs richting de voorhoede en daar stond Jay maar ook de verdedigers om hem de bal te ontfutselen. Het is rust met een stand van 0-3.

We gaan de 2 helft beginnen en we hebben de vertrouwde keeperswissel gedaan. De spelers gaan weer verder waar ze mee bezig waren toch proberen dat doel te vinden wat het moet toch een keer lukken na al dat harde werken. En die beloning kwam er en ja van onze keepster zij kreeg de bal van Lizzy en zag de keeper ver voor zijn doel staan en schoot hem zo over hem heen in het doel! ⚽HOPPA 3-1. CDW was feest aan het vieren en voordat ze er erg in hadden stond het alweer 4-1. Kom op spelers weer even de focus erbij. En daar gaan ze weer, weer de aanval in en proberen door die ijzersterke verdediging heen te komen. Na een diepe bal van de verdedigers ging over alles en iedereen heen wisten ze voor het doel te komen weer 5-1. En weer mag CDW aftrappen. Wij hadden ondertussen door dat die keeper van hun wel steeds heel ver voor zijn doel stond dus ja toch maar weer eens wat proberen, Jay kreeg de bal en na een mooie kap beweging ging hij richting doel, liet de tegenstanders achter zich en schoot de bal mooi binnen 5-2. Wat waren ze blij en weer net zoals de vorige keer hop gingen ze weer tik tak en daar waren ze weer, CDW was nog aan het genieten van het doelpunt en de de tegenstander schoot de bal er bij ons weer in 6-2. Oke, ze waren weer wakker weer de aanval opzoeken en dat lukte ons weer nu waren we lekker aan het passen naar elkaar tik tak hop en daar ging Quinty weer. De keeper was weer uit zijn doel en weer die hoge harde bal over hem heen 6-3. Wat een feest weer en net als de keren hiervoor CDW was aan het genieten en de tegenstander was weer op pad om onze defensie te storen en wederom lukte ze dat weer en daar kwam dan ook de 7-3 tot stand.

Kom op spelers nog even de focus erbij houden. Dat ging de hele wedstrijd al goed dus nog heel even. Na enkele minuten was daar het eindsignaal. Helaas verloren, maar wat hebben ze goed gestreden met ze allen dikke 👍!