CDW JO 9-1, 4 dec.’21. CDW vs Spakenburg

Vandaag speelt cdw een pot tegen (de blauwe) Spakenburg. Hopelijk kunnen we de overwinningsreeks doorzetten en hengelen we de punten binnen😜. We gaan goed van start met goed voetbal en wat leuke acties. De tegenstander heeft een aardig grote keeper meegenomen die de ballen tot nu toe aardig uit het goal weten te houden. Mooie acties van Luuk en Gijs weten daarom nog niet het net te vinden in de 1e en 2e helft. De verdediging word zo nu en dan ook bij ons onder druk gezet en getest door de tegenstander waardoor ook zij kansen maken op de eerste goal, maar gelukkig staat Hidde goed te keepen.

Voor de 3e helft spreekt Mike (de trainer) de boys effe toe, kom op we kunnen ze hebben!!! Zet hem op, goed overspelen dan komen die goals vanzelf.

3e helft gaat van start, en al gauw zetten we goed druk. Na 3 minuten word Luuk op rechts ingespeeld en kan mooi uithalen en schiet de bal in de linkerbovenhoek. GOAL 1-0 CDW. Nu zijn de mannen los !!! Spakenburg trapt af en gaat voor de gelijkmaker, maar wederom door het goede verdedigen de werk van Boaz, Levi en Ivan zetten zei de tegenstanders van de bal en komen wij weer naar voren. Een diepe bal van Gijs op Luuk word door de tegenstander over de achterlijn gespeeld, corner. Nu kunnen de mannen hun zondag oefeningen uitproberen. Luuk schiet de bal voor en Ivan kopt hem net naast, helaas. Spakenburg probeert goed vanuit achteruit op te bouwen, maar al snel weet Mason wederom vanaf het middenveld de bal te veroveren en geeft de bal diep naar rechts op Luuk die kan uithalen. EN JA HOOR, 2-0 met weer een prachtig schot in de linker boven hoek. Spakenburg trapt weer af en gaat voor de aansluitingstreffer, maar stuit al gauw weer op het goede verdedigingswerk van Boaz en zijn mannen.  Toch weet Spakenburg zo nu en dan met afstandsschoten Hidde te testen. Na 7minuten pakt Hidde dan ook een bal goed in ze handen en schiet hem snel richting het doel van de tegenstanders, na goed aannemen en mooie actie van Luuk weet hij wederom de bal tussen de palen te werken. 3-0 Nu we dieper in de 3e helft komen is Gijs ook wakker geworden (tot diep in de nacht Sinterklaas gevierd) en weet ook met een prachtig actie de 4-0 binnen te werken. Rust.

Nog een 1 kwart te spelen, houden de mannen vandaag de 0. Het is in ieder geval een leuke wedstrijd. Spakenburg heeft ondertussen de grote keeper gewisseld om met deze als stormram door onze verdediging te komen. Gelukkig weten de mannen goed stand te houden en Hidde de ballen tegen te houden. De mannen blijven goed overspelen en vechten voor de bal als deze word afgepakt. Ook Tygo pakt de bal slim af en met de bal aan de voet gaat Tygo naar voren en komt met een afstandsschot. BAM.  5-0!

Nog een paar minuten , en daar gaat Spakenburg weer, weer de aanval in en proberen door die ijzersterke verdediging heen te komen. Ook de stormram van Spakenburg pakte onze pitbull Levi goed aan waardoor die geen kans krijgt op een schot. De begeleiders van CDW JO9-1  staan ondertussen langs de lijn te genieten van de goede inzet van alle spelers. En daar was het eindsignaal. Gewonnen en de 0 gehouden, wat hebben ze goed gewerkt! Super gefeliciteerd Boys!