CDW JO 9-2, 12 mrt.’12. CDW * sv Odijk

Zaterdagochtend vroeg. Het zonnetje komt door, maar nog wel een beetje frisjes. Supergoed voetbalweer. Het team van CDW JO9-2 is door twee blessures niet helemaal compleet, dus maar met één wissel vandaag. De vorige wedstrijd tegen Odijk werd met 7-1 verloren, dus we weten dat we flink aan de bak moeten.

Al snel komt CDW met 2-1 voor. Het is een leuke wedstrijd en het gaat gelijk op. Het voordeel van maar één wissel is wel, dat de posities niet zoveel hoeven te worden gewisseld. En dan zie je, dat er structuur in de wedstrijd komt. Helaas dan toch twee tegengoals vanuit rommelig uitverdedigen. Jammer! Bij rust is het dan ook 3-3.

Het venijn zit in deze wedstrijd echt in de staart. Het lijkt ook wel of de jongens in de tweede helft echt ‘wakker’ worden. Er wordt goed verdedigd, fel op de bal door Valentijn, Julian en Luca. Goede passjes naar voren door en met passie en energie wordt er goed gevoetbald. Noa stopt een paar mooie ballen, want bij Odijk heeft één van de jongens een hard schot.

Ayoub ging de tweede helft verdedigen, maar kwam als back goed op en gaf een mooie pass aan Ties, zodat hij kon scoren. En de winnende kwam deze keer van de voet van Tim. Lekker schot heeft die jongen toch!.

Eindstand dus 6-5, zeker een verdiende overwinning.

En hopelijk zijn Joshua en Rachid er de volgende keer gewoon weer bij!