Trainingskamp Torremolinos CDW 1

Het eerste van CDW bereidt zich voor op het tweede seizoenshelft in Torremolinos. In dit artikel houden we je op de hoogte met verslagjes en foto's.

Zondag 15 januari, π‘Όπ’Šπ’•π’†π’Šπ’π’…π’†π’π’Šπ’‹π’Œ π’π’Šπ’†π’•π’” π’Žπ’π’π’Šπ’†π’“ 𝒅𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒔 π’†π’Šπ’ˆπ’†π’ π‘Ύπ’Šπ’‹π’Œ π’ƒπ’Šπ’‹ 𝑫𝒖𝒖𝒓𝒔𝒕𝒆𝒅𝒆

De groep heeft het zonnige Torremolinos achter zich gelaten en kijkt terug op een zeer geslaagd trainingskamp. De mannen moesten vroeg op, maar de eersten stonden al om 06.45 uur in de lobby (of waren dat de laatsten die terugkwamen van een avondje stappen?πŸ€”πŸ™ˆ). In ieder geval was iedereen op tijd en kon wie wat slaaptekort had op de terugreis wat bijtanken.

De van een blessure terugkerende aanvoerder Michael Nieuwenhuizen blikt zeer tevreden terug op de 4 dagen: β€œWas echt een goed trainingskamp. Alles perfect geregeld en het was goed voor de teamspirit/ 'groepsbinding'. Alleen maar positieve feedback uit de groep. Je leert teamgenoten anders kennen en spreekt mensen die je normaal niet of bijna niet spreekt. Wat mij betreft echt vaker doen dit."

En trainer Alvin Veldhuizen: "Ik heb er echt van genoten, en even lekker een wedstrijd kunnen spelen. Je kunt wel zien dat het meerwaarde heeft voor de groep, ik zie ze nu al echt meer samen en als groep. Volgende jaar weer, zeker weten!"

Tot slot bedanken we AndrΓ© ten Cate die de groep heen en weer naar Schiphol gereden heeft en Danny en Lisandro die van minuut 1 tot de laatste minuut (incl. blessuretijd) de groep wisten te vermaken en over hen waakten tot de laatste binnen was.πŸ˜‰ En natuurlijk bedanken we de sponsoren, want zonder jullie steun was was dit niet mogelijk geweest. πŸ‘ β€οΈπŸ’™

Klarenbeek Zonwering, Triomf Tours, Eddy Hus, Wits Vastgoedonderhoud Utrecht, FP Middelkoop Holding BV, Schot MY WAY vof, Garage Le Chevalier, van Uem autoschade, Vernooij Catering BV, Brand Agency, Broekhuis Doorn, Fortune Coffee, Viaconnect.

Zaterdag 21 januari hervat CDW 1 de competitie met de uitwedstrijd tegen de nr 2 Valleivogels.

Zaterdag 14 januari

Het eerste van CDW heeft de oefenwedstrijd tegen zaterdag 2de klasser Full Speed uit Delft na een 1-0 ruststand met 2-0 gewonnen. In het stadion van Malaga waren Youri Lakerveld (vrije trap) en Erman Kurt de doelpuntenmakers. Ondanks het vroege tijdstip van 10.00 uur maakte de ploeg van trainer Alvin Veldhuizen een fitte indruk en wist het bij vlagen het publiek met goede aanvallen te vermaken. We bedanken Full Speed voor deze sportieve wedstrijd en wie weet tot vanavond want dan mogen de mannen heel even er op β€œuit” πŸ˜‰πŸ”΄πŸ”΅

Vrijdag 13 januari

Gisteren onder zeer slechte weersomstandigheden vertrokken vanaf Schiphol en vandaag met 19 graden en zon een training afwerken in het stadion van Malaga in zuid Spanje.

Later vanmiddag een voet volley toernooi op het strand om de dag af te sluiten met een quiz en verschillende kaartspellen. Morgen spelen de mannen een oefenwedstrijd tegen zaterdag tweede klasser Full Speed uit Delft en zondag de terugreis, nadat vast de avond ervoor het clublied van CDW in Torremolinos in de avonduren te horen is. πŸ˜‰πŸ”΄πŸ”΅