Vanaf 27 september a.s. start het 3de seizoen van de voetbal- en keepersschool voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar(C t/m laatste jaars mini’s). Zowel CDW-leden als niet-leden, ongeacht het niveau, kunnen aan de voetbalschool meedoen. Onder leiding van enthousiaste gediplomeerde trainers krijgen de spelers specifieke techniektraining: dribbelen, passen, trappen, passeren en afronden. Naast de genoemde basistechnieken, krijgen de voetballers diverse positiespelvormen aangeboden, om daarin hun basistechniek, handelingssnelheid en inzicht te oefenen onder weerstand en in verschillende veldbezettingen.

Ook keepers zijn natuurlijk van harte welkom. Zij trainen op specifieke vaardigheden als vangen, duiken, reflexen, uitrollen en uittrappen, etc.

Een unieke kans voor iedere enthousiaste speler om zich te verbeteren. Dus schrijf voor 14 september in!

Waar en wanneer?
De Wijkse Voetbal School is op de volgende zondagen:

27 september
4 oktober
11 oktober
18 oktober
1 november
8 november afsluiting

Tijden?
10.00 – 11.15 uur | 6 – 9 jaar
11.30 – 12.45 uur | 10 – 14 jaar

Locatie: Sportpark Mariënhoeve

Note: bovenstaande tijden zijn afhankelijk van aantal inschrijvingen, maar sowieso wordt eindigt de 2e sessie om 12.45 uur

De kosten voor deelname bedragen € 30,00 voor CDW-leden. Niet-leden betalen € 50,00. (Betaling à contant bij de eerste training). Dit is inclusief een trainingsshirt!

Nadrukkelijk willen wij hierbij vermelden dat de Wijkse voetbalschool geen commerciële onderneming is die onafhankelijk van CDW opereert.

Het geld dat voor deelname in rekening wordt gebracht dient er op de eerste plaats toe om de kosten die gemaakt zijn voor de voetbalschool (materialen, trainingspakken, trainingsshirts) te dekken. Een eventueel resterend saldo zal worden aangewend voor andere jeugdactiviteiten binnen CDW, waaronder bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest.

Opzet
Voor de voetballers zijn er 6 verschillende oefeningen. Per onderdeel maximaal 8-10 kinderen zodat die optimaal begeleid kunnen worden. Keepers trainen apart. De Wijkse Voetbal School heeft de beschikking over prachtige hulpmiddelen. Voor het onderdeel passen/afronden worden bijvoorbeeld spectaculaire ‘Soccerwaves’ gebruikt.