Formulier vrijwilligersbijdrage

Dit invulformulier vraagt om je vrijwilligersbijdrage en Update ledengegevens voor het huidige seizoen. Het is een verplichting om voor elk (spelend) lid elk jaar je gegevens correct en compleet in te vullen. Alleen zo kan CDW bepalen of je al een vaste vrijwilliger bent, een taakplicht (8 uur) wilt vervullen of eventueel de vrijwilligerstaken kan afkopen met een extra € 100,- vrijwilligerscontributie.

Als je overweegt deze extra € 100,- afkoopcontributie te betalen, weet dan dat we structureel vrijwilligers tekort komen. Dus kies alleen bij noodzaak voor de afkoop van je vrijwilligerstaken. Wat is nu 8 uur in het jaar, voor heel veel voetbalplezier? Wil je meer weten over de verplichte vrijwilligersbijdrage of het vrijwilligers-systeem, dan verwijzen wij je naar de website van CDW. Ook vaste functies binnen CDW vind je op de vacatures pagina.

Vul je gegevens zo volledig mogelijk in, zo heeft CDW alles up-to-date en kunnen we al onze leden gemakkelijk bereiken. Er is vooral hulp nodig voor de kantine, de ontmoetingsplek voor ons allemaal. Instromen in andere werkzaamheden is beperkt ook mogelijk. Binnen enkele minuten heb je dit online formulier ingevuld.

Snel en simpel geregeld

Bij voorbaat dank. Heb je nog vragen, mail deze dan naar vrijwilligers@cdw.nl.

  Vul in: persoonsgegevens per spelend lid*


  Vul in: persoonsgegevens Ouder / Voogd (bij jeugdlid)  Ben je vaste vrijwilliger of vervul je een functie bij CDW ?*

  NeeJaLaat me meer weten wat er mogelijk is bij CDW  Welke vrijwilligerstaak bij CDW past bij je?*


  Heb je een andere voorkeur dan kantinedienst?

  Voor de vrijwilliger. Het is beperkt mogelijk andere werkzaamheden te doen bij CDW als vrijwilligerstaak. Let op, in de kantine zijn veruit de meeste vrijwilligers nodig en de kans is groot dat je hier ingedeeld wordt. Andere mogelijke taken: EHBO, herstelwerkzaamheden, schoonmaken, wafels bakken, scheidsrechter (vanaf 12 jaar), commissielid zoals: "vrienden van CDW", kascommissie, (jeugd)activiteiten coördinator en meer.


  CDW heeft enorm veel behoefte aan vaste vrijwilligers i.p.v. taken binnen het vrijwilligers-systeem. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn binnen CDW?*

  Nee, dank jeJa, laat het me weten


  Zijn er nog specifieke wensen omtrent het vrijwilligers-systeem?