Bestel nu je CDW wedstrijdtenue!

Door Sander van Loon op om

Het is vanaf nu mogelijk om je officiële wedstrijdtenue van CDW te bestellen voor het seizoen 2023/ 2024*. Je huidige tenue mag niet meer gebruikt worden en wordt door je trainer/ leider op 1 juli ingeleverd.

Je nieuwe tenue bestaat uit een korte broek, t-shirt (korte mouw) en sokken en kost tijdelijk 53 euro. Het is voorlopig alleen mogelijk om een compleet tenue te kopen. Ook het (lichtblauwe) keeperstenue en een speciaal CDW-thermoshirt zijn beschikbaar.

Zo bestel je jouw nieuwe CDW-tenue 

Bestel nu via https://cdw.voetbalstraat.nl/

Log in bij Clubassortiment met de code CDW1927 om van je ledenkorting te profiteren. Let op: als je één artikel van het tenue bestelt, worden de andere twee automatisch in de winkelwagen toegevoegd. Selecteer de juiste maat en reken online af.

Let goed op dat je de juiste maat bestelt, deze heb je tijdens één van de pasmomenten genoteerd. Als je deze niet precies (meer) weet, check dan de maattabel op de site of vraag de maat aan een teamgenoot die (ongeveer) even groot is.

De producten worden half augustus automatisch thuisbezorgd (en dus niet binnen 3/ 4 werkdagen, zoals op de site staat vermeld).

Binnenkort assortiment uitgebreid 

Binnenkort kun je meer artikelen met CDW-badge verwachten in het clubassortiment op Voetbalstraat.nl. Denk hierbij aan diverse tassen, trainingspakken, polo’s, inloopshirts, winterjassen, etc. Uiteraard ontvang je als CDW-er ook hier een mooie korting! 

Meer informatie en vragen 

Meer informatie over het nieuwe tenue, het inleveren van het oude tenue en de samenwerking met Quick lees je op onze website. Daar vind je ook de Veel Gestelde Vragen. Bij vragen over de bestelling kun je terecht bij de klantenservice van Quick via info@voetbalstraat.nl  

*Spelers van de jongste jeugd (geen competitie), CDW-1 en JO23-1 hoeven geen tenue te bestellen. 

Lees ook: