Blessure?

Door Sander van Loon op om

Heb je een blessure en wil snel en professioneel advies? Elke donderdagavond kan je vanaf 19.15 – 20.00 binnenlopen in ons ‘fysio hok’ voor een snelle diagnose en gericht advies. Bram Vermeulen, Sportfysiotherapeut van onze sponsor Fit4all Fysiotherapie, is aanwezig om je gratis en vrijblijvend sport specifiek advies te geven.

Sportspreekuur️

Komt een donderdag je niet uit? Op dinsdagavond van 21.00 – 21.30 biedt Fit4all een extra sportspreekuur aan op hun praktijklocatie in Wijk bij Duurstede. Ook hiervoor geldt, dat het geheel gratis en vrijblijvend advies is. 

Wil je op de dinsdagavond langskomen? Maak dan wel even een ‘afspraak’ voor hun sportspreekuur door te bellen naar de praktijk op 0343-43111. Dan wordt de benodigde tijd voor je gereserveerd. 

Fit4all Fysiotherapie & Sport

Bij Fit4all werken Fysiotherapeuten die zelf ook veelvuldig sporten. Ze begrijpen als geen ander hoe fijn het is om blessurevrij te kunnen voetballen. Hun specialismen en faciliteiten in de praktijk zijn erop ingericht sporters zoals jij effectief te revalideren.

Naast de fysiotherapiepraktijk hebben ze een eigen sportschool waar ook zonder blessure gesport kan worden.  Onder begeleiding en net als bij CDW gebeurt het in een open, toegankelijke en persoonlijke sfeer. Zodat je enthousiast blijft om je lichaam fit en blessurevrij te houden.

Contactgegevens Fit4all
0343-431111
fit@fit4all.nl
www.fit4all.nl

Fit4all Wijk bij Duurstede
Zandweg 13-15
3962 EA Wijk bij Duurstede

Met sportieve groet,
CDW