CDW en Singelloop samen in actie voor het Prinses Máxima Centrum 

Door Sander van Loon op om

CDW roept alle leden op om mee te rennen voor het goede doel! 

Op 27 april zal de altijd gezellige en sportieve Wijkse Singelloop voor de 75ste keer plaatsvinden. Deze bijzondere editie slaan voetbalvereniging CDW en de organisatie van de Singelloop de handen ineen: we komen samen in actie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.  Samen hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. CDW roept alle leden op om mee te lopen. 

Team CDW
CDW roept alle leden op om in CDW-tenue mee te lopen met daarop het logo van het Máxima. Er zijn verschillende afstanden voor verschillende leeftijdsgroepen: 

  • 500 meter (kids t/m 7 jaar om 11:30) 
  • 2.2 km (jeugd t/m 12 jaar om 12:00) 
  • 5 km (om 12:00) 
  • 10 km (om 12:00) 

Elke deelnemer kan zich laten sponsoren om zo geld op te halen voor het goede doel. Hiervoor hebben we zelfs een speciale actiepagina ingericht waar je je eenvoudig kunt aanmelden en geld kunt inzamelen. 

Zo doe je mee namens CDW 

  1. Schrijf je eerst individueel of als team (van minimaal 4) in voor de Singelloop. Dat kan hier: https://www.oranjecomitewbd.nl/inschrijven . Inschrijven kan tot half april, maar vol = vol!*
  2. Ga naar de speciale CDW Singelloop actiepagina van het Máxima https://www.maximaalinactie.nl/teams/cdw-wijkse-singelloop en klik op de knop ‘Ik wil in dit team’. 
  3. Vul je gegevens in en vervolgens heb jij jouw eigen actiepagina waarmee je je eenvoudig kunt laten sponsoren door je familie, vrienden, klasgenoten of collega’s. 

    Jouw pagina kun je eenvoudig delen en promoten via social media. Ook zie je precies hoeveel geld je hebt verzameld en wie jouw donateurs zijn (maar anoniem doneren kan ook). Het wijst zich helemaal vanzelf.
  4. Zorg dat je op 27 april in je CDW-tenue op tijd aan de start staat. 

Laten we samen dit evenement rood-blauw kleuren en zoveel mogelijk geld ophalen voor het Máxima!

* Let op: bij het inschrijven voor de Singelloop is het mogelijk om ook (eenmalig) te doneren aan het Máxima. Dat mag altijd, maar we roepen CDW-ers vooral op om een eigen donatiepagina aan te maken (stap 2 en 3) en zelf namens CDW geld in te zamelen.