Grote Clubactie – CDW ontvangt €6.176,40, winnaars bekend!

Door Sander van Loon op om

Wat een fantastische editie van de Grote Clubactie! Nog nooit werden zoveel loten verkocht door leden van onze vereniging en nog nooit werd zo’n hoog bedrag uitgekeerd aan CDW. Het totaalbedrag van maar liefst € 6.176,40 zullen we gebruiken om straks onze nieuwe kantine mee in te richten.

Prijzen voor de topverkopers – uitreiking op nieuwjaarsborrel 7/1/’23

CDW is elke lotverkoper natuurlijk enorm dankbaar. Maar er zaten dit jaar ook echte TOPverkopers tussen! Voor de twee teams met het hoogste aantal verkochte loten (relatief) EN voor de individuele top-3 meest verkochte loten hebben we serieus mooie prijzen beschikbaar, waaronder kleding, een Intertoys bon en kaartjes voor FC Utrecht. We houden het nog even spannend: de officiële uitreiking zal plaatsvinden tijdens de enige echte CDW Nieuwjaarsborrel op 7 januari. Schrijf die dus vast in je agenda!

Lot gekocht? Bekijk nu of je prijs hebt!

Via de lotchecker https://lotchecker.clubactie.nl/ vul je jouw lotnummer(s) in om te zien of je in de prijzen bent gevallen. Je lotnummers heb je eerder via e-mail ontvangen en staan op je bankafschrift.
In 2022 werd voor de vijftigste keer de Grote Clubactie georganiseerd. Dit jaar is in totaal 12,8 miljoen euro opgehaald en werden ruim 4,2 miljoen loten verkocht. 80% van de opbrengst van elk verkocht lot gaat direct naar de sportvereniging. Er deden in totaal 5.570 verenigingen mee.

-> Lees hier meer over de Grote Clubactie: https://www.clubactie.nl/

Lotenverkopers en lotenkopers, nogmaals bedankt en tot volgend jaar!