Grote Clubactie – de laatste lootjes!

Door Sander van Loon op om

Beste lotenverkopers,

Allereerst complimenten aan alle leden die al Grote Clubactie loten hebben verkocht! Op dit moment zijn er online al meer dan 1.500 loten verkocht. Een schitterend aantal, zeker als je bedenkt dat hier de lotenboekjes hier nog bij komen. Van elk lot ontvangt CDW 2,40 euro om straks de nieuwe kantine in te richten.

Heb jij nog geen loten verkocht? Pak je boekje erbij en ga aan de slag! Op je eigen verkooppagina zie je jouw lotenmeter, de stand in je team én of je de Grote Clubactie Medaille al verdiend hebt!

Zo werkt het:

De boekjes kun je tot 12 november inleveren bij je trainer/leider of het wedstrijdsecretariaat. Daarna worden de in de boekjes ingevulde loten verwerkt en wordt de definitieve stand voor CDW bekend.

Prijzen voor kopers EN verkopers!

Iedereen die een lot koopt, maakt kans op schitterende prijzen. Meer loten = meer kans! Je leest er hier meer over: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Maar ook als verkoper maak je kans op schitterende prijzen! Als je 25 of meer loten verkoopt, krijg je een mooie Grote Clubactie medaille. Iedereen die 40 loten of meer verkoopt kan zich bij de grote clubactie inschrijven voor mooie prijzen voor meer info zie:  https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/#kids-verkoop-wedstrijd

Daarnaast stelt CDW zelf ook mooie prijzen beschikbaar:

  • 3 sets kaarten voor een wedstrijd van FC Utrecht
  • Een set trainingskleding van Macron
  • Patat en limonade voor het team dat de meeste loten verkoopt (dit rekenen we om naar verhouding van het aantal teamleden, zodat teams van verschillende grootte evenveel kans maken).
  • Een kadobon van Intertoys t.w.v. €25.

Kortom: genoeg redenen om nog flink gas te geven op de verkoop! We wensen alle verkopers nog heel veel succes met de laatste lootjes!

De tussenstanden vind je in de kantine van CDW. De boekjes kun je tot 12 november inleveren bij je trainer/leider of het wedstrijdsecretariaat. Daarna worden de in de boekjes ingevulde loten verwerkt en wordt de definitieve stand voor CDW bekend.