Inschrijving 4×4 afsluitweekend van start

Door Sander van Loon op om

Beste CDW leden,
Het CDW 4×4 Afsluitweekend is voor kids vanaf de mini’s t/m de JO13. Ook niet-leden uit de gemeente Wijk bij Duurstede die graag kennis willen maken met CDW zijn welkom.

PROGRAMMA
Naast het spelen van onderlinge 4×4 wedstrijden zijn er voetbalactiviteiten zoals een Penalty shoot out, Shoot the Hole, een echte pannakooi en Snelheidsmeter. Op zaterdagavond gaan we BBQ-en en kunnen de kinderen laser gamen. Ook kun je weer blijven slapen! Op zondag worden de wedstrijden gefloten door de spelers uit het 1ste team.

TIJDEN
Zaterdag 24 Juni: Aanvang 4×4 om 11:00 uur. Aansluitend BBQ en Laser gamen van 17:30 tot 21:00 uur?(niet slapers) Zondag 25 Juni: de finaledag 4×4. Aanvang 10:00 uur en de prijsuitreiking om 13:00 uur.

HULPOUDERS
Ook dit jaar kunnen wij de hulp van hulpouders weer goed gebruiken om er samen een top CDW 4×4 Afsluitweekend van te maken! Wij zijn onder meer op zoek naar hulpouders voor de verschillende maaltijden, teambegeleiders, scheidsrechters en helpers met opruimen op zondag.

Opgeven kan via CDW site:
https://cdw.nl/toernooien/inschrijven-4×4-afsluitweekend-2023

SPONSORING
Als 4×4 organisatie zijn we een apart onderdeel van CDW en zijn we afhankelijk van sponsoring van buiten af om alles voor de kinderen te organiseren. Elke vrijwillige sponsoring is van harte welkom om er weer een onvergetelijk weekend van te maken voor onze talenten. (later hierover meer)

Voor vragen zijn wij te bereiken op:
cdw4x4afsluitweekend@cdw.nl

Wij hebben er zin in!

Sportieve groet,
Organisatieleden CDW 4×4 Afsluitweekend