Zaterdag gaat CDW op bezoek bij Delta Sports in Houten

Door Sander van Loon op om

De thuiswedstrijd in november werd door doelpunten van Roderik Sybesma en Ingmar de Wit vrij eenvoudig met 2-0 gewonnen. Delta Sports zat op dat moment in zwaar weer, terwijl CDW vriend en vijand verbaasde en zichzelf in de top 3 speelde. Nu – 10 wedstrijden verder – staat Delta Sports één punt boven CDW en heeft die ploeg het vooral na de coronastop goed gedaan met 14 punten. Er werd onder andere gelijk gespeeld tegen titelkandidaat De Meern en gewonnen van Victoria. Afgelopen zaterdag verloor Delta wel uit bij Maarssen, terwijl CDW tegen BFC stand wist te houden. Het kan dus wel eens een spannend potje worden.

In ieder geval kan trainer Alvin Veldhuizen zaterdag weer beschikken over Roan van Zalingen en stond topscorer Floris van Dijk ook weer op het trainingsveld, al zal de wedstrijd van zaterdag nog te vroeg komen voor hem. Verder zal de groep grotendeels hetzelfde zijn als vorige week en is er vertrouwen in een goed resultaat.

Let op: anders dan normaal is de aftrap om 15.00u. Helaas heeft het mooie weer van vorige week plaats gemaakt voor winterse omstandigheden en belooft het een koude zaterdag te worden… maar daar kunnen we ons op kleden, dus we hopen ook nu weer dat er voldoende supporters zijn die de weg naar Houten weten te vinden.