CDW haalt ruim 2.200 euro op met Rabo Clubsupport

Door Sander van Loon op om

Voetbalvereniging CDW heeft tijdens de officiële uitreiking van de Rabo Clubsupport regio Rijn en Heuvelrug een prachtig bedrag uitgereikt gekregen van maar liefst 2.221,49 euro. Met dit geld wordt de inrichting van de nieuwe kantine bekostigd.

“Echt een prachtig resultaat!” aldus voorzitter Ronald Elders. “De afgelopen jaren deden we ook mee en toen haalden we beide jaren rond de 1.650 euro op. Een mooie stijging dus, zeker omdat dit jaar aanzienlijk meer clubs meededen waartussen het bedrag verdeeld moest worden. We gaan het geld goed besteden en gebruiken voor de inrichting van de nieuwe kantine.”

Rabo Clubsupport 2022

Rabo Clubsupport is een initiatief van de coöperatieve Rabobank, waarbij ieder jaar een deel van de opbrengsten wordt verdeeld onder verenigingen in de regio. Dit jaar ging het om een bedrag van 175.000 euro, dat werd verdeeld over 221 clubs in de regio,

In totaal werden tussen 5 en 27 september 12.261 stemmen uitgebracht door 4.087 Rabobank-leden. De grote winnaar was de voetbalvereniging VV Schalkwijk met een bedrag van ruim 3.000 euro.

CDW bedankt alle ruim 150 Rabobank-leden die een stem op CDW hebben uitgebracht!