CDW in zee met Quick als nieuwe kledingleverancier

Door Sander van Loon op om

Voetbalvereniging CDW gaat vanaf het nieuwe seizoen in zee met Quick als kledingleverancier. Deze week werd het nieuwe tenue gepresenteerd tijdens een informatieavond voor de leden.

Voorzitter Ronald Elders: ‘Ik ben enorm blij dat het gelukt is om met zo’n mooie, oer-Hollandse partner als Quick samen te gaan werken. Ze hebben een schitterend assortiment, waarbij onze leden ook korting zullen krijgen. Naast een nieuw tenue gaan we ook de uitlevering anders organiseren en de uitstraling uniformeren. Alle teams lopen straks in hetzelfde wedstrijd-tenue’.

Zelf online bestellen; pasmomenten 10 en 12 juni

Een belangrijke wijziging is dat alle leden voor het nieuwe seizoen het wedstrijdtenue – bestaande uit shirt, broekje en sokken – zelf online moeten bestellen. De huurconstructie maakt dus plaats voor koop. Het nieuwe tenue is binnenkort online te koop voor 53 euro (introductieprijs) en op 10 juni (van 9-12u) en 12 juni (18-21u) kan er gepast worden.

‘Hiermee leggen we de verantwoordelijkheid bij de leden neer en ontlasten we de vrijwilligers van CDW. Het was elk jaar ontzettend veel werk en we zien om ons heen bij andere verenigingen dat dit de nieuwe standaard wordt. Uiteraard vervalt de jaarlijkse huurvergoeding van 15 euro en wordt de contributie dus lager’, aldus de voorzitter.

Tijdens de pasmomenten op 10 en 12 juni is het mogelijk om het nieuwe tenue meteen met korting aan te schaffen. We roepen alle leden op om één van deze momenten aanwezig te zijn.

Nieuwe sponsoren en partner
Alle teams lopen straks in hetzelfde wedstrijd-tenue met dezelfde sponsoren erop. Op dit moment vinden afrondende gesprekken plaats, maar CDW heeft enkele mooie namen aan zich verbonden met Plinten & Profielen Centrale PPC, Fortune Coffee, Ford en Wits Vastgoedonderhoud.

Uiteraard blijft het voor betrokken ouders en organisaties mogelijk om teams te sponsoren met kleding en materialen.

Een nieuw, bijzonder logo op het shirt; het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Binnenkort meer hierover.

Belangrijke data:

  • 1/6 Kleding informatieavond/presentatie nieuwe tenue
  • 10/6 09-12 uur Pasmoment 1 (+direct bestellen)
  • 12/6 18-21 uur Pasmoment 2 (+direct bestellen)
  • 1/7 oude tenues inleveren via de leiders/ trainers
  • 7/8 de nieuwe tenues binnen/ uitgeleverd
  • Half augustus: extra assortiment Quick beschikbaar
  • Begin september: start competitie (let op dat je op tijd je tenue binnen hebt!)

Meer informatie

De komende weken volgt meer informatie over de nieuwe kleding. Mocht je nu al vragen hebben, kijk hier voor de meest gestelde vragen. Vind je hier je antwoord niet neem gerust contact op met Arrabelle Elders, aelders1612@gmail.com.

Houd onze site en socials in de gaten!