Word jij de nieuwe bestuurder van CDW?

Door Sander van Loon op om

Actief een bijdrage leveren aan sportend Wijk e.o., je netwerk uitbreiden, interessante dossiers en veel nieuwe zaken leren. Als dat je interessant in de oren klinkt, dan is misschien de rol van bestuurder bij de grootste sportvereniging van Wijk bij Duurstede wel wat voor jou.

Het huidige (demissionair) bestuur van voetbalvereniging CDW uit Wijk bij Duurstede zoekt met spoed minimaal vijf nieuwe bestuurders. Bij interesse: neem gerust contact op via bestuur@cdw.nl.

Als je interesse hebt – maar ook bij vragen – meld je dan via bestuur@cdw.nl met een korte motivatie en toelichting op welk gebied je interesse ligt. Het streven is erop gericht een bestuur bestaande uit vijf personen te kiezen, die de volgende rollen, functies en/of portefeuilles zouden kunnen afdekken:

  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Secretaris
  • Bestuurder voetbalzaken
  • Bestuurder algemene zaken

Uiteraard is het straks aan het nieuwe bestuur om onderling de taken en werkzaamheden te verdelen, waarbij zeker ook de ondersteuning van de verschillende commissies cruciaal is voor een effectief en efficiënt bestuur. De commissies vallen onder directe verantwoordelijkheid van één van de bestuurders.

Het huidige bestuur benadrukt dat het inwerken en zorgvuldig overdragen van zaken de sterke voorkeur heeft om de continuïteit van onze mooie vereniging te waarborgen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur CDW
Ronald Elders, Silvia Vernooij, Danny Bok, Paul Holwerda, Jeanine Lemmen