Vier sponsoren tekenen nieuwe verbintenis 

Door Sander van Loon op om

Onlangs formaliseerden drie sponsoren en onze hoofdsponsor PPC officieel hun verbintenis met CDW. En daar zijn we enorm blij mee en trots op! 

We stellen de vier sponsoren graag kort aan je voor. Binnenkort besteden we meer aandacht aan elke sponsor apart. 

Plinten en Profielen Centrale (PPC) 

De samenwerking met onze hoofdsponsor PPC – een flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten in Nederland en België – gaat al behoorlijk wat jaartjes mee. Ook tijdens de coronaperiode toonde PPC haar loyaliteit aan onze vereniging en de samenwerking is wederom met drie jaar verlengd. PPC opende onlangs haar zevende filiaal, tevens het eerste in België en prijkt onder meer groot achter op het nieuwe tenue. 

https://www.plintenenprofielencentrale.nl/

Fortune Coffee Kromme Rijnstreek 

Fortune Coffee is onze nieuwe co-hoofdsponsor voor de komende vier jaar. Naast de positie op het shirt gaan we nog meer uitingen op het sportpark zien de komende periode. Fortune Coffee is ook al vele jaren verbonden als sponsor aan CDW. 

Ton van Amerongen en Silvia Vernooij zetten zich met hun team in als koffieleverancier voor bedrijven, verenigingen, scholen en instellingen in de regio Kromme Rijnstreek. Ton is actief in de toernooicommissie en Silvia neemt als penningmeester zitting in het dagelijks bestuur van CDW. Leden en bezoekers genieten dagelijks van een goede kop Fortune koffie in onze kantine.

https://www.fortune.nl/regio/regio-kromme-rijnstreek-19.html

Wits vastgoedonderhoud 

Namens Wits Vastgoedonderhoud ondertekende Jacob van den Essenburg – Directeur – de nieuwe overeenkomst met CDW voor vier jaar. Wits vastgoedonderhoud is specialist in onderhoud, verduurzaming en verbetering van vastgoed en was ook al sponsor op veel shirts in de Macron-periode. 

https://www.wits.nl/

Ford Motor Company 

Tony Schröder schoof als sponsor namens Ford Nederland aan bij de sponsortafel en tekende een nieuwe overeenkomst voor vier jaar. In het verleden was Ford veelal samen met Broekhuis sponsor. Dit seizoen weer voor onze beide JO18 teams. Het Ford-logo prijkt op de mouwen van het nieuwe CDW-tenue van Quick. 

https://www.ford.nl/

Mocht je vragen hebben over de sponsormogelijkheden bij CDW, neem dan gerust contact op via sponsorteam@cdw.nl 

Lees ook:
19/09/2023 – CDW komt in actie voor het Prinses Maxima Centrum