CDW 1 – LOOSDRECHT 1

Door Gert-jan van Rooijen op om

De derde wedstrijd in 8 dagen is een thuiswedstrijd tegen Loosdrecht. De uitwedstrijd werd met 0-2 gewonnen door doelpunten van Kjeld van der Sanden en Jesse van Grondelle, maar op basis van het wedstrijdbeeld had dat zomaar een gelijkspel kunnen zijn, dus wederom een naar verwachting spannende wedstrijd.

Trainer Alvin Veldhuizen kan zaterdag niet beschikken over Gijs Klaassens, maar Sem Eissens keert terug van een schorsing en Brian van Engelen en Yoeri Lakerveld komen terug van (langdurige) blessures. De oefenmeester heeft de beschikking over maar liefst 16 verse fitte spelers en dat is een tijd lang anders geweest. Met 30 punten mag je je normaal gesproken veilig wanen, maar in deze knotsgekke competitie waarin iedereen van elkaar kan winnen is dat nu geen zekerheidje en het zal zowel bovenin als onderin en in periode 3 waarschijnlijk tot de laatste speelronde bloedstollend spannend zijn.

Het eerste elftal weet zich zaterdag gesteund door Team van de Week JO10-1 en Pupil van de Week is Boyd Roeleveld. De balsponsor is Sammie Jammie (een aanrader voor een verjaardagstaart) en voor de Man of the Match ligt er wederom een bon klaar van restaurant ’t VeerHuys. Door de wedstrijdwijzigingen die door de KNVB zijn doorgevoerd is het de laatste thuiswedstrijd op een zaterdag (CDW – CSW zal gespeeld worden op dinsdag 31 mei). De weersvoorspellingen zijn geweldig, dus we hopen weer op veel support.

Let op: de aftrap is om 15.00u. Tot zaterdag! Tot bij CDW!