Voorbeschouwing CDW 1 – Victoria 1

Door Gert-jan van Rooijen op om

CDW gaat op voor 3 wedstrijden in 8 dagen en we starten met de thuiswedstrijd tegen Victoria uit Loosdrecht. De uitwedstrijd ging met 2-0 verloren maar op basis van het wedstrijdbeeld was een resultaat daar zeker mogelijk geweest. Victoria is de huidige nr. 11 met 23 punten en met 26 punten staat CDW daar één plaats boven. Victoria speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen Geinoord waar CDW goede zaken deed bij Benschop door met 2-3 te winnen. Hangende het KNVB besluit of IJFC wel of niet 4 wedstrijden opnieuw moet spelen – waaronder de gewonnen wedstrijd tegen Victoria – is er veel onzekerheid en zouden de mannen van trainer Alvin Veldhuizen zichzelf een zeer groot plezier doen door de 3 punten in Waik te houden.

De trainer kan zaterdag weer beschikken over aanvoerder Roan van Zalingen en ook Jesse van Grondelle en Craig Wilson lijken op tijd fit te zijn. Verder keert Roderik Sybesma terug van een wedstrijd schorsing en ook topscoorder Floris van Dijk is op tijd fit. De trainer beschikt dus in ieder geval weer over een bredere selectie en heeft dan ook alle vertrouwen in een goed resultaat. Ook deze thuiswedstrijd kunnen de spelers rekenen op support van ons Team van de Week. Dit keer is het een mix van spelers van de JO8-1, 2 en 3. Pupil van de  Week is 7-jarige Yazz Klomp.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Timmerbedrijf Dennis Voorbij en voor de Man of The Match ligt er weer een bon klaar van Restaurant ’t VeerHuys. Het belooft een mooie dag te worden met na afloop een BBQ met onze 2 grillmasters (tickets zijn op zaterdag te koop in de kantine voor € 12,50 per persoon)… een middagje CDW dat je niet mag missen! De aftrap is om 14.30 uur. Tot zaterdag! Tot bij CDW!