Warming-Up Fase CDW 9-3

Door Sander van Loon op om

Trainingssessie
De Wijkse balvirtuozen van het swingende CDW JO9-3 Octet waren, ondanks het vakantiereces, in de laatste vrije week volop aan het repeteren om hun vaardigheden te bevorderen. Al vrij snel zat de schwung er lekker in. Tijdens deze trainingssessies stonden met name de technische skills centraal. Alsmede de zuiverheid, een goede controle, om van daaruit een vervolg te geven.

Oefensessies
Verder had de dirigent een batterij aan oefensessies voor het ensemble ingeroosterd. Maar liefst zes optredens in twee weken tijd. Pittig, maar desalniettemin wel alles op eigen bodem. Op zaterdag 19 augustus het debuutoptreden tegen Bunnik 9-1. Doordeweeks twee leerstages tegen onze 9-2 om vervolgens te sparren tegen de 9-1 van Musketiers en Hds. Tussendoor trok de club aan de bel of we beschikbaar waren voor de Line-Up tijdens de 1e wedstrijd tussen onze hoofdmacht en Jonathan. Of we als voorwedstrijd dan wel een team uit Zeist kunnen strikken, en tevens uitnodigen voor dit spektakelstuk. Zo geschiedde. Een appje, tekst en uitleg, een enthousiast Jonathan kader, en bevestigd.

Korte analyse
Terugkijkend op deze leerzame repetitieweken hadden we even de tijd nodig om alle noten zuiver te laten klinken en bovendien goed op elkaar af te stemmen. In het begin zaten er nog wat valse tonen bij, haperde de afstemming, en ook vanuit conditioneel oogpunt kwamen we best tekort. Desondanks kwam het Octet stapsgewijs op stoom en begon het weer op voetbal te lijken.

Zaterdag 2 september
Om 9.30 traden we aan tegen HDS 9-1. Ditmaal het accent om de vier blokjes vol voor te gaan, kort op de bal zitten, duels willen winnen en met elkaar beter leren samenspelen. Dit resulteerde in een grandioze voorstelling, volle bak, mooie acties, prima samenspel en een fraaie zevenklapper. Ook in conditioneel opzicht hebben we het uitstekend volgehouden. Een octet met toekomstmuziek!        

Slotakkoord Warming-up fase
Voorafgaand aan het bekerduel tussen CDW 1 en Jonathan 1, sloten we deze oefenperiode af tegen 2e klassegenoot Jonathan 9-4. Zo werd om 13.00 afgetrapt. Tevens voor beide formaties hun tweede optreden van de dag. Wat een toppers! Van onze kant dezelfde opdracht als hedenmorgen. Na een stroef begin en een 0-2 achterstand in het eerste blok, begon het CDW octet op volle toeren te draaien en boog gaandeweg de achterstand om naar een verdienstelijke 6-4 overwinning.

Na deze krachtinspanning maakten de jonkies zich op voor een gezamenlijke Line-Up om tijdens de eerste helft beide hoofdmachten aan te moedigen. Eerlijkheidshalve moet ik wel toegeven dat ons Octet mooier zong, al had dat helaas geen invloed op de uitslag. Tijdens de rust dook de jeugd de kantine in voor een vervroegde en uiterst gezellige 3e helft. Jonathan 9-4 en CDW bedankt! 

Website CDW JO9-3 > fconderbouw.nl
Foto’s, verslagen, nieuwsflitsen, uitslagen, statistieken etc.
Op de mobiel is slechts een deel van de site zichtbaar, dus kruip dan even achter de pc of laptop.
Veel kijk- en leesplezier.