CDW Jeugdopleiding 2022-2023 – bovenbouw

Door Sander van Loon op om

Beste spelers, ouders en trainers,

In ons vorige bericht stonden we uitgebreid stil bij de nieuwe opzet van de onder- en middenbouw. In dit bericht meer informatie over de ontwikkelingen en plannen voor de bovenbouw.

Uitdagingen

In de bovenbouw hebben we nog best een uitdaging in de personele bezetting. Zo zoeken we nog trainers voor de JO13-1 en JO15-1. Maar ontstond door het vertrek van Jeroen een vacature voor de TC Bovenbouw en zoeken we na het afscheid van Jan Kees een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO).

We hebben nog niet alle vacatures in kunnen vullen dus ken je iemand of wil je meer informatie of zelf een bijdrage leveren, laat het dan weten via tc@cdw.nl!

Nieuwe aanwinsten

We hebben ook goed nieuws te melden! Voor veel teams zijn ook dit jaar weer mensen opgestaan die een actieve bijdrage als trainer willen leveren. Hieronder stellen de eerste nieuwe aanwinsten zich alvast voor.

Komend seizoen start Arno de Rooij met veel overtuiging als trainer van de JO19-1. Fijn Arno dat je je weer actief wilt inzetten voor CDW!

Ook hebben de we vacature Hoofd JeugdOpleiding (HJO) in kunnen vullen. Harry Mauritz, afgelopen jaren actief bij de onderbouw, zal komend seizoen als HJO aan de slag gaan.

Harry is door de voorselectie van FC Utrecht gekomen en mag volgend seizoen deelnemen aan de interne opleiding tot Hoofd Opleiding. Dat traject past uitstekend bij het partnership dat CDW al heeft met FC Utrecht en geeft verder invulling aan de verdere professionalisering van de manier van opleiden bij CDW.

Harry zal daarnaast samen met andere betrokkenen het voetbalbeleidsplan verder vormgeven. We zijn blij dat we aan deze behoefte, waar afgelopen jaren veel naar gevraagd is, invulling kunnen geven.

Arno en Harry, succes in het nieuwe seizoen!

TC en Bestuur