Uittoernooien

Naast ons eigen toernooien bij CDW is het natuurlijk leuk om als team mee te doen bij andere verenigingen mee te doen met een toernooi. Daarom hebben we een lijst gemaakt met uittoernooien waarvoor CDW een uitnodiging van heeft ontvangen. In deze lijst staat de vereniging genoemd, waar de vereniging is gevestigd, de datum waarop het toernooi plaatsvindt en welke doelgroep actief is op die dag en het e-mailadres waar je je als team kunt inschrijven. Kijk ook nog goed naar de rubriek opmerkingen of die wel of niet van toepassing zijn voor je team.

Wat is nu bedoeling?
Ieder CDW team moet zich zelf bij deze toernooien gaan inschrijven. Als je je inschrijft dan graag aangeven welk team, welke klasse het team speelt en wie de contactpersoon is (inclusief mailadres en telefoonnummer). Ook ontvangen wij graag mail, CDWToernooien@cdw.nl, met een overzicht voor welke toernooien jullie hebben ingeschreven.  

Wat is de juiste volgorde om je als CDW team bij een toernooi in te schrijven?
Inventariseer eerst of je op de datum van het toernooi alle spelers tot je beschikking hebt. Doe dit vooral bij toernooien die plaatsvinden op feestdagen of weekenden die gekoppeld zitten aan een vakantie. Lukt dat onverwachts niet en je hebt je al aangemeld, meld je dan op tijd af bij het toernooi. Als toernooicommissie weten we hoe vervelend het is als een team zich op het laatste moment afmeld of niet komt opdagen.

We weten voor sommige toernooien is het nog ver weg, maar sommige toernooien zijn zo populair, dat ze dan ook snel vollopen, dus schrijf je op tijd in.

Overzicht uit-toernooien 2019-2020