Bestuur CDW uitgebreid naar 6 personen

Door Sander van Loon op om

In de ALV van 17 december jl. stemden de leden al in met het toetreden van André Polman, Ronald Elders en Gerie de Ligt tot het bestuur van onze club. Een welkome aanvulling voor René, Kevin en Leo die zeker het laatste jaar ervoeren dat het runnen van een club van ruim 800 leden niet echt een klus is die je met 3 man maar even doet. Natuurlijk hadden ze hulp van een mooie groep vrijwilligers, maar toch, ga er maar aan staan.

Even iets over de 3 nieuwe mensen

Je kunt stellen dat André Polman en Gerie de Ligt herintreders zijn, beiden waren al eerder bestuurslid en zijn al jarenlang bij de club betrokken.  Ronald Elders vormt het o zo welkome nieuwe bloed. Recent hadden we een bestuursvergadering waarin besloten werd om enkele taken bij de nieuwkomers onder te brengen. De eerste mutaties zijn dat Gerie vanaf nu het secretariaat op zich neemt, André naast de ledenadministratie ook een deel van de taken van penningmeester Kevin op zich neemt en Ronald gaat de zeer belangrijke commerciële zaken op zich nemen. Tevens gaat Ronald als voortrekker van de bouwcommissie fungeren.

Verdere ontwikkelingen zitten nog even in de pijplijn, daarover zullen we u allen in een later stadium informeren.

Gerie de Ligt
Secretaris


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*