Bij sv CDW kan je alleen nog betalen met de pin of onze clubcard. 

Door Gert-jan van Rooijen op om

Vlot betalen is prettig voor elke sportvereniging en kantine. Pinnen met je betaalpas of mobiele telefoon is snel, makkelijk en veilig. Hoog tijd om van pinnen een echte sport te maken! Sinds maart 2020 is het daarom niet meer mogelijk om met contant geld te betalen.

De voordelen op een rijtje:

 • Contactloos betalen: snel en veilig
 • Het geld staat meteen op de rekening van de club
 • Geen wisselgeld, vals geld, af- en aanvoer van geld en afstorten
 • Kasverschillen behoren tot het verleden
 • Veilig: minder kans op fraude, fouten, overvallen en inbraak
 • Minder verantwoordelijkheid voor medewerkers en vrijwilligers


Wat velen niet weten is dat kun je ook met onze clubcard kan betalen. Hieronder lees je meer informatie omtrent de clubcard.

Ben jij lid van sv CDW en heb je nog geen clubcard? Dan kan je die kopen voor € 10,00. Stuur hiervoor een mail naar info@cdw.nl. Pas kwijt of kapot? Voor € 10,00 kan je een nieuwe kopen.

Heb je vragen? Spreek dan een van de bestuursleden aan!


CDW clubcard
Ons kassa systeem in kantine is geleverd door Twelve. Het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem. Wij hebben via dit systeem ook de clubcard van sv CDW geïntroduceerd. Met deze pas kun je gemakkelijk betalen aan de kassa. Je zet snel en simpel geld op de kaart via de knip app. 

De CDW clubcard heeft enkele belangrijke voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar sv CDW, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven (of die van je kind).

Afrekenen aan de bar kan op twee manieren:

 • Met je gewone PIN-pas; kan ook contactloos met je telefoon
 • Met de Clubcard (met voldoende saldo).


Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:

 • Thuis met iDEAL via www.mijnkniponline.nl (minimaal 10 euro): 
 • In de kantine met je eigen bank PIN-pas (elk bedrag)
 • Via de KNIP app, door je pas en rekening te koppelen aan de app.

Hieronder vind je antwoord op de meeste vragen rondom de Clubcard:

Hoe werkt betalen met de CDW Clubcard?
Voor de administratieve afhandeling heeft sv CDW een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van ons kassasysteem in de kantine en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Clubcard.

De Clubcard is een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak en voordeel oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij sv CDW aan de bar afrekenen. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een PIN-betaling.

Hoe activeer ik mijn Clubcard?
Als je een CDW Clubcard aanvraagt staat er direct al saldo op van € 12,50 en is hij gereed voor gebruik.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?
Dat kan aan de bar in de kantine of via internet (iDEAL). In het eerste geval betaal je met je PIN-pas en wordt het bedrag direct op je Clubcard gezet. Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt. Met iDEAL moet het op te waarderen bedrag minimaal 10 euro en maximaal 200 euro zijn.

Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij sv CDW worden afgerekend.

Kan er saldo worden teruggestort of uitgekeerd?
Saldo wat op de Clubcard staat kan alleen worden teruggestort op een bankrekening bij beëindiging van het lidmaatschap. Stuur een e-mail naar info@cdw.nl met al je gegevens, pasnummer en banknummer.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klantkant getoond. Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op “Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op www.mijnkniponline.nl. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL.


Wat doe ik als ik het niet eens ben met een saldo-afboeking?
Het is mogelijk om een transactie te corrigeren. Dit kan alleen gebeuren door de penningmeester. Stuur een e-mail met je gegevens en je vraag naar: info@cdw.nl

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kun je onder de menuoptie ‘Instellingen’ en ‘Mijn gegevens’ je gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?
Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Na inloggen op www.mijnkniponline.nl kan je onder de menuoptie ‘Blokkeren’ meteen de desbetreffende clubcard blokkeren. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubcard.

Wat moet ik doen indien mijn Clubcard niet werkt?
In dat geval stuur je een e-mail naar info@cdw.nl.

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubcard?
Een nieuw pas kan aangevraagd worden bij info@cdw.nl. Een nieuwe pas kost € 10,00. De nieuwe pas zal automatisch worden geactiveerd.


Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubcard aanvragen?
Ja, dat kan deze is aan te vragen via info@cdw.nl. Een nieuwe pas kost € 10,00 en is automatisch geactiveerd met een saldo van Een nieuwe pas kost € 12,50


Hoe zit het met de Clubcard voor minderjarige leden?
Voor ouders/verzorgers van minderjarige leden bestaat de mogelijkheid om het saldobeheer over de Clubcard voor hun kind te voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*