CDW en FC Utrecht gaan samenwerken

Door Sander van Loon op om

CDW en FC Utrecht hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend, na een periode onofficieel met elkaar te hebben samengewerkt. CDW wordt hierdoor één van de Regionale Amateur Clubs (RAC). 

“CDW en FC Utrecht zijn al langer met elkaar in contact, om te kijken hoe we zo goed mogelijk kunnen samenwerken. Het is een grote club met talent en goeie organisatie, daar werken we natuurlijk graag mee samen”, zegt Bas van den Brink van FC Utrecht. “CDW wil “Dé opleider zijn van de Utrechtse Heuvelrug” door een innovatieve en frisse voetbalopleiding te zijn voor spelers en kader, daar hopen wij ze in te kunnen versterken“

De samenwerking met CDW sluit aan bij de visie van FC Utrecht om het jeugdvoetbal in de regio Utrecht een boost te geven. De Domstedelingen doen dit onder andere door de kaderleden van de samenwerkende clubs de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen middels themabijeenkomsten en stages.

In de afgelopen jaren stroomden er verschillende spelers door vanuit CDW naar de academie van FC Utrecht en dit hoopt FC Utrecht te continueren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*