CDW opent vernieuwde tribune

Door Sander van Loon op om

Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd heeft CDW afgelopen zaterdag de geheel vernieuwde tribune officieel geopend. De houten banken zijn vervangen door rode en blauwe kuipstoeltjes, een écht verenigingsproject: zowel qua financiering als qua realisatie. Leden, supporters en sponsoren konden een of meer stoelen sponsoren. De montage daarvan én de nieuwe bestrating voor de tribune kwam tot stand met hulp van vele vrijwilligers. Speciale aandacht ging uit naar de PPC Pupillen Team van de week mini-tribune, die de naam van hoofdsponsor Plinten en Profielen Centrale draagt. Hier zal elke thuiswedstrijd een CDW jeugdteam het spel van hun grote voorbeelden van heel dichtbij kunnen volgen. CDW bedankt iedereen die zijn of haar steentje bijdroeg aan de realisatie van de vernieuwde tribune.

Directeur Peter Klaassen (Plinten en Profielen Centrale) en CDW secretaris Leo de Wit bij de opening van de PPC Pupillen Team van de week mini-tribune. (Foto CDW Hogie)

 

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*