De O17 sp(e)el(st)ers kunnen al starten om het spelregelbewijs te halen

Door Theo van Beek op om

Het spelregelbewijs:

Sinds het seizoen 2014/15 moeten de O17 sp(e)el(st)ers (voorheen de B-junioren) hun spelregelbewijs halen. Het spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – en begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter.

Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

De O17 sp(e)el(st)ers) hebben per mail op 2 juli bericht gekregen over het halen van het spelregelbewijs, in dit bericht staat op welke site je moet inloggen. Alle benodigde gegevens om in te loggen staan in deze mail. Mocht je geen mail gehad hebben, dan staat je mailadres niet juist bij onze ledenadministratie vermeld. Pas deze op je wedstrijdzaken.app of voetbal.nl aan en controleer ook je pasfoto of deze nog een beetje op je lijkt en vervang deze eventueel door een goed gelijkende pasfoto. Breng ook je trainer of leider op de hoogte dat je geen mail ontvangen heb, zij zullen de wedstrijdsecretaris hiervan op de hoogte brengen, dan zorgt hij er voor dat het alsnog geregeld dat alle gegevens bij de sp(e)el(st)ers) terecht komen.

Voor meer informatie over het spelregelbewijs, bekijk dan onderstaande link naar de KNVB site:

https://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/52539/spelregelbewijs-seizoen-2020/%E2%80%9921%3B-je-kunt-al-starten

Hierop maakt CDW één uitzondering op, dat heeft betrekking op het halen van het spelregelbewijs voor een bepaalde datum. Voor CDW moeten de O17 sp(e)el(st)ers hun spelregelbewijs voor 1 januari 2020 halen (de KNVB hanteert september 2020). De spelers hebben daar bijna 6 maanden de tijd voor, dat moet ruim voldoende zijn. Dit functioneert sinds de invoering van het spelregelbewijs ook uitstekend, dat CDW de datum van 1 januari hanteert.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*