Nieuwe kledinglijn CDW goed ontvangen

Door Sander van Loon op om

Na enkele maanden van kijken en vergelijken, waarbij gekeken werd of de huidige leverancier Hummel ook deze keer de strijd zou winnen van onder meer Kelme en Macron hakte het bestuur net voor de zomerstop de knoop door. Ronald Elders, onze grote man van de Sponsorcommissie bezocht samen met bestuursleden de Nederlandse vestigingen van de 3 genoemde leveranciers. Uiteindelijk won het Italiaanse Macron de slag. En het mooie is, leverancier René Koppers is in buurgemeente Houten gevestigd, dus om de hoek. Gisteren, maandag 14 oktober was de officiële onthulling in onze kantine. Ten overstaan van meer dan honderd aanwezigen werd de nieuwe outfit gepresenteerd en met applaus ontvangen. Zeker mooi is ook dat de gefaseerde introductie vanaf de jongste jeugd plaats gaat vinden, met de insteek dat de eerste tenues in de winterstop geleverd gaan worden.
Uiteindelijk zullen alle teams van CDW bij aanvang van seizoen 2020-2021 in de nieuwe outfit spelen.

Een volgende presentatie was van een op de nieuwe kleding te verwerken logo. Hiervoor werden 2 studiemodellen gepresenteerd, droegen de aanwezigen bruikbare tips aan wat er toe leidde dat er nog wat aan het ontwerp geschaafd moet worden. Daar gaat het bestuur werk van maken.

Shirtje ruilen
Voorafgaand aan de presentatie van de nieuwe kledinglijn vond een andere uitwisseling van shirts plaats. De KNVB bestaat dit jaar 130 jaar, en hun medewerkster Karin de Jong, dochter van oud voorzitter Siem de Jong en zus van Hans de Jong die in de beginjaren na de fusie in 1981 aanvoerder van het zeer succesvolle CDW 1 van die tijd was kwam daarom naar CDW om shirtje te ruilen. Karin bood het jubileumshirt aan, René Gompel nam dat in ontvangst, Karin  kreeg een CDW-shirt. Een mooie geste van de KNVB die door de aanwezigen met luid applaus begroet werd.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*