Walking football, juist nu!

Door Gert-jan van Rooijen op om

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor voetballers die op hun oude  of wat minder fitte dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd.

Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn?

Er mag momenteel nog steeds overdag gesport worden…!

Daarom ben je de rest van het jaar 2021 en de gehele maand Januari in het nieuwe jaar,  gratis van harte welkom, om aan te sluiten bij het Walking Football.

Voor de goede orde: je hoeft dus geen lid te zijn van S.V.F, S.V.L. en/of C.D.W. !

We spelen ook in december (behalve de laatste twee donderdagen) iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.15 uur dit leuke en bijzondere spel, met vooraf een goeie warming-up door een trainer met kennis van (blessure)zaken. Aansluitend is er een gezellig drankje en om circa 14.45 gaan we weer verderop, of huiswaarts. We doen dit bij SVF in Cothen, oftewel op sportpark De Nieuwe Kamp.

Nogmaals: je bent dus vanaf nu tot 01-02-2022 van harte welkom om gratis dit Walking Football gewoon eens uit te proberen. Het drankje na afloop dien je wel te betalen. Doe gewoon eens een  keertje mee om het uit te proberen. We zien je graag verschijnen.

Neem voor nadere informatie contact op met Kees Mocking op nummer 06-53359337.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*