De aftrap van Seizoen 2021-2022

Door Sander van Loon op om

Wij zijn met z’n allen beland in een periode waar we gelukkig de Coronapandemie langzaam achter ons kunnen laten en naar de toekomst kunnen kijken. Een toekomst die als we kijken naar het verenigingsleven er positief uitziet.

Het is wel een periode geweest waar ik al onze vrijwilligers en leden wil bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om de afgelopen twee seizoenen alle mogelijke voorzieningen te treffen om op het moment dat het weer mogelijk was voetbalactiviteiten te organiseren. Daarnaast spreek ik heel veel waardering uit naar onze sponsoren die ons trouw zijn gebleven in deze moeilijke tijden van de coronapandemie. Voor een aantal ondernemers zijn het moeilijke tijden, zij hebben ons altijd gesteund. Laten wij hen steunen waar mogelijk: Koop lokaal !

De afgelopen weken zijn alle teams weer begonnen met voetballen, sommige met de competitie en een aantal teams hebben nog voor de beker gevoetbald. Afgelopen weekend is ons 1e team aan de competitie begonnen en hebben hier de 1e 3 punten van het seizoen binnen gehaald. Het was een wedstrijd die alles in zich had. Er is een mooi wedstrijdverslag via onderstaande link terug te lezen.

https://cdw.nl/team-nieuws/cdw-wint-na-ongelooflijke-comeback/

Na de mooie zaterdag hebben we na lange tijd weer een feest gehad bij CDW. Een feest om niet te vergeten. De mannen van CDW 5 hebben het idee gehad om iets moois voor de club en zeker voor de leden te willen organiseren. Uiteindelijk zijn ze in contact gekomen met Creators FC een team met oud voetballers en YouTube bekenden. Na een korte periode van voorbereiding is er enorm veel werk verzet om dit feest mogelijk te maken.

Ik zal jullie de details besparen maar er zijn enorm veel uren in het organiseren gaan zitten met uiteindelijk een feest waar ik alleen maar blije gezichten heb gezien en vele complimenten voorbij heb horen komen. Het zat ons ook goed mee met het weer en de fantastische sfeer die door de muziek van Tom Pijpers werd gecreëerd. Ik ging aan het eind van de dag met een fantastisch gevoel van trots naar huis. Toch wil ik een aantal mensen bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt:

Swen de Klerk, Dylan van Engelen, Lars Gompel, Rene Gompel, Robert van de Giessen, Gerben Bloeme, Paul Holwerda en Hans Spee.

Ook tijdens de dag zelf waren ze allemaal aanwezig samen met een grote groep vrijwilligers incl. de scheidsrechter en zijn assistenten. De gehele groep heeft zich geweldig ingezet om er een succes van te maken. Naast de vrijwilligers en initiatiefnemers wil ik uiteraard ook alle sponsoren nogmaals danken voor hun bijdrage om dit feest mogelijk te maken.

Iedereen nogmaals bedankt !

Als we kijken naar de toekomst van onze club zie ik dit zeer zeker rooskleurig tegemoet. Op vele vlakken zijn we bezig om dit ook werkelijkheid te laten worden. Middels een grote groep bekende personen vanuit de club zijn we aan het kijken waar we de club kunnen gaan versterken. Dan moeten jullie onder andere denken aan de organisatie dus op bestuurlijk niveau maar ook op de vele onderdelen daaronder, CDW Marketing, Business Club en uiteraard de nieuwe kantine. De groep is erg enthousiast en zijn bereid om gezamenlijk CDW naar een nieuw tijdperk te brengen. Een tijdperk waarin we financieel gezond zijn, een tijdperk waarin we nieuw hoofdveld hebben, een tijdperk waarin we een nieuwe kantine hebben en een tijdperk waarin we voor iedereen de mogelijkheid bieden om op en naast de velden plezier te hebben bij ONZE club.

Zodra er nieuws is omtrent bovenstaande initiatieven zal ik dit uiteraard met jullie delen.

Ik wens een ieder een sportief seizoen en hoop jullie snel weer te ontmoeten langs de lijn om te kijken naar ons vlaggenschip, seniorenteams, G-Team en onze jeugd teams. En uiteraard niet te vergeten tijdens de derde helft onder het genot van een hapje en een drankje.

Sportieve groet,

Ronald Elders


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*